Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната телевизия за

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната телевизия за
Коментари Харесай

Саша Илич: Тобиас Хайнц е изключително качествен футболист, доволен съм от играчите, с които разполагам

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред клубната телевизия за идната зимна подготовка, която отборът му ще направи. Според него времето е задоволително, с цел да бъдат играчите му подготвени и призна, че е най-важно те да останат здрави.

Илич приказва още за новото попълнение Тобиас Хайнц, за отдадените чартърен футболисти, както и за възможни нови попълнения.

В началото на клипа пък бе показан и любопитен миг от съблекалнята на тима - по какъв начин всички футболисти, треньори и Дани Ганчев поздравяват Жеферсон, че е дошъл в точния момент за подготовката.

" Искам да пожелая честите нова година на всички, да пожелая на играчите доста благополучие, доста здраве и което е най-важно, да създадат подготовката по допустимо най-хубавия метод, което значи да са здрави!

Беше ни нужна отмора, защото започнахме да упражняваме доста рано - още през юни. Надявам се, че играчите са си умряли добре, че са изпълнили програмата, която всеки имаше, и идват подготвени за началото на подготовката.
 Договорът на Тобиас Хайнц с ЦСКА е за три години и половина
Договорът на Тобиас Хайнц с ЦСКА е за три години и половина

Контрактът му се подреди измежду най-дългосрочните в състава на " алените "

Смятам, че месец и половина е задоволително време, с цел да може играчите да се приготвят както би трябвало и да влезем подготвени в пролетния полусезон. Отново споделям, най-важното е да нямаме доста контузени в тима и всички да бъдат здрави. Подготовката ще бъда по-кратка поради Световното състезание, само че мисля, че 5 седмици са изцяло задоволителни.

Заедно с клуба взехме решение за играчите, които отидоха чартърен, че това ще е най-хубавото решение за тях, защото там ще имат доста повече опция да играят. В бъдеще сигурно ЦСКА и аз като треньор ще разчитаме на тях.

Тобиас Хайнц е извънредно първокласен футболист, който има фантастична статистика в предходния си тим. Мисля, че ще ни помогне извънредно доста, желая да употребявам опцията да го поздравя с добре пристигнал.

Той има шанс, защото съгласно мен играчите ще го одобряват допустимо по най-хубавия метод, има и един някогашен съотборник - Линдсет. Така че би трябвало интервалът по адаптация за него да мине много бързо и чакам да ни помогне в битката за купата.

И преди съм го казвал, в случай че се появи състезател, който е първокласен и може да ни помогне, аз съм " за " да пристигна. Но другояче съм удовлетворен от тези футболисти, с които разполагам.

Първо, не обичам да приказвам за нещо, което ще се случва. В този миг в този момент си поисквам всички футболисти и треньори да бъдем здрави, да създадем допустимо най-хубавата подготовка и да влезем в битката за купата изцяло подготвени.

Няма да ни бъде леко, нашето отношение ще бъде както и през есента - ще гледаме мач за мач ", съобщи Илич.
 ЦСКА се събра за първа подготовка през новата година, Хайнц и Бамба се включиха в заниманието
ЦСКА се събра за първа подготовка през новата година, Хайнц и Бамба се включиха в заниманието

" Армейците " упражняваха в положително настроение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР